Županija i NEXE Grupa donirali vrijedan uređaj

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageU ginekološkoj ambulanti Doma zdravlja Našice danas je pušten u rad novi ultrazvučni uređaj, vrijedan 160 tisuća kuna, koji su jednakim omjerom financirali Osječko-baranjska županija i Nexe Grupa. Radi se o vrlo značajnom uređaju, važnom i za preventivu i za dijagnostiku koja zapravo predstavlja 70 posto svakoga liječenja – rekla je dr. Sanja Zeman Bilogrević , koja je pokazala kako uređaj funkcionira i koje su mu mogućnosti. Uz ostalo, sada će npr. svaka mama moći dobiti video snimku svoga djeteta u stomaku.

Ravnateljica Doma zdravlja – Vesna Abičić Tudor zahvalila je na ovoj vrijednoj donaciji, koja je od velike pomoći liječnicima u pružanju još kvalitetnije zdravstvene zaštite ženskoj populaciji našeg kraja. Uređaj pruža mogućnost nadogradnje, što će, nada se, biti riješeno sljedeće godine. Oto Ostović – generalni direktor "Našicecementa" rekao je kako "Nexe Grupa" želi izgraditi dobar odnos s lokalnom zajednicom u kojoj djeluje te stoga ulaže u sport, kulturu, zdravstvo i druge djelatnosti, a današnja donacija dio je tih ulaganja. Potpredsjednik Županijske skupštine Zdravko Vukić podsjetio je da je Županija u ovih nekolikog godina u zdravstvo na području Grada uložila nekoliko desetaka milijuna kuna, a ulaganja u zgrade, opremu i ljude nastavit će se i u sljedećem razdoblju.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit