Unutarstranački izbori u HDZ-u

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U subotu su održane izborne skupštine temeljnih ogranaka HDZ-a u Londžici i Ceremošnjaku. U Londžici je za novog predsjednika izabran Goran Krmpotić, a u novi izvršni odbor izabrani su Ivan Ostrman, Miroslav Šimić, Tomislav Ostrman i Mirko Čiš. Za izaslanike za gradsku izbornu skupštinu izabrani su Goran Krmpotić, Ivan Ostrman i Miroslav Šimić. Skupština je održana u Društvenom domu, a nazočne članove u ime Gradskog odbora HDZ-a Našice pozdravili su tajnik Vanja Prošić i član predsjedništva gradskog odbora i dogradonačelnik Našica Krešimir Kašuba. U svojim su govorima pohvalili dosadašnji rad ogranka te su podržali izbor novog vodstva.

U Ceremošnjaku je na izbornoj skupštini za novog – starog predsjednika izabran Slavko Vukomanović, a članovi izvršnog odbora su Srećo Pratljačić, Marko Lukić, Marijana Babić-Gabajček i Dragan Pejić dok su izaslanici za gradsku izbornu skupštinu Slavko Vukomanović i Dragan Pejić. Nazočnima su se u ime Gradskog odbora obratili dopredsjednik HDZ-a Našice i gradonačelnik Krešimir Žagar te član predsjedništva gradskog odbora Dušan Nekić koji su poželjeli uspješan daljnji rad temeljnog ogranka.

U sklopu redovnih unutarstranačkih izbora, u subotu je održana izborna skupština HDZ-a Kršinci. Za predsjednika je izabran Mirko Abramović, za dopredsjednika Tihomir Tavić, a za tajnika Zvonimir Abramović. Članovi Izvršnog odbora su: Franjo Pastvečko, Laura Tavić i Mijo Ćutek. Odlučeno je kako su svi članovi ujedno i izaslanici za općinsku skupštinu. Izbornoj skupštini bili su nazočni i predsjednik Općinskog odbora HDZ-a Podgorač Ivica Borovička te predsjednik Temeljnog ogranka Podgorač – Ivan Maurac.
Robert Rigo / Ninoslava Pavlus

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit