Unutarstranački izbori u HDZ-u

U subotu su održane izborne skupštine temeljnih ogranaka HDZ-a u Londžici i Ceremošnjaku. U Londžici je za novog predsjednika izabran Goran Krmpotić, a u novi izvršni odbor izabrani su Ivan Ostrman, Miroslav Šimić, Tomislav Ostrman i Mirko Čiš. Za izaslanike za gradsku izbornu skupštinu izabrani su Goran Krmpotić, Ivan Ostrman i Miroslav Šimić. Skupština je održana u Društvenom domu, a nazočne članove u ime Gradskog odbora HDZ-a Našice pozdravili su tajnik Vanja Prošić i član predsjedništva gradskog odbora i dogradonačelnik Našica Krešimir Kašuba. U svojim su govorima pohvalili dosadašnji rad ogranka te su podržali izbor novog vodstva.

U Ceremošnjaku je na izbornoj skupštini za novog – starog predsjednika izabran Slavko Vukomanović, a članovi izvršnog odbora su Srećo Pratljačić, Marko Lukić, Marijana Babić-Gabajček i Dragan Pejić dok su izaslanici za gradsku izbornu skupštinu Slavko Vukomanović i Dragan Pejić. Nazočnima su se u ime Gradskog odbora obratili dopredsjednik HDZ-a Našice i gradonačelnik Krešimir Žagar te član predsjedništva gradskog odbora Dušan Nekić koji su poželjeli uspješan daljnji rad temeljnog ogranka.

U sklopu redovnih unutarstranačkih izbora, u subotu je održana izborna skupština HDZ-a Kršinci. Za predsjednika je izabran Mirko Abramović, za dopredsjednika Tihomir Tavić, a za tajnika Zvonimir Abramović. Članovi Izvršnog odbora su: Franjo Pastvečko, Laura Tavić i Mijo Ćutek. Odlučeno je kako su svi članovi ujedno i izaslanici za općinsku skupštinu. Izbornoj skupštini bili su nazočni i predsjednik Općinskog odbora HDZ-a Podgorač Ivica Borovička te predsjednik Temeljnog ogranka Podgorač – Ivan Maurac.
Robert Rigo / Ninoslava Pavlus

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

01.01.2020.

08.01.2020.

15.01.2020.

22.01.2020.

29.01.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit