Informatička edukacija za osobe s invaliditetom

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Udruga osoba s invaliditetom Našice pokrenula je projekt informatičke edukacije svojih članova u sklopu programa Informatičke radionice za povećanje konkurentnosti osoba s cerebralnom i dječjom paralizom na tržištu rada. Program će realizirati u suradnji s Hrvatskim savezom udruga cerebralne i dječje paralize iz Zagreba, a financira ga Ministarstvo socijalne politike i mladih. Savez je osigurao svu potrebnu opremu za mobilnu informatičku učionicu, a polaznici su djeca s invaliditetom i njihovi roditelji. Tijekom tečaja za ECDL operatera koji će trajati 120 sati, odnosno oko 6 tjedana, polaznici će svladati znanja i vještine iz osnovnog poznavanja računala kao i korištenja Interneta, a u tome će im pomoći ovlašteni predavači “Algebre” iz Osijeka kao i volonter Udruge Stjepan Hendrih. Ovo je prva takva radionica u Hrvatskoj, pa iako je bilo problema oko postavljanja opreme u tako mali prostor, na kraju sve izgleda jako dobro i zadovoljni smo dosada napravljenim – rekao je predsjednik Saveza Rafael Pejčinović. Polaznici koji na kraju tečaja polože ispit dobit će potvrdu koja će im omogućiti da stečeno znanje upišu u radnu knjižicu.
Robert Rigo
foto: R. Pejčinović

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit