Uništavanje imovine nije rješenje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U noći s petka na subotu (23. / 24. ožujka), nepoznati je počinitelj izrazio svoje nezadovoljstvo nedavno izglasanom promjenom naziva središnjeg gradskog trga. Na zidu Gradske uprave osvanuo je grafit napisan narančastim sprejem “Pejačevićev trg”. Moglo bi se reći “dobar tajmnig” jer je u subotu ovdje prošlo više stotina ljudi u 18. našičkom križnom putu. No, ako je “tajming” i bio dobar, postupak zasigurno nije! Uništavanje pročelja na ovakav način zasigurno neće natjerati gradske vijećnike da promijene svoju odluku, a izazvat će i nove troškove u gradskom proračunu. Ukoliko se i ne slažete s odlukom o promjeni imena trga, postoje legalni načini za izražavanje neslaganja i nezadovoljstva. Kako neslužbeno doznajemo, u pripremi su peticije koje će moći potpisati svi sugrađani koji se ne slažu s promjenom imena trga. Ovako “ukrašena” fasada ne koristi nikome. Upravo suprotno. Naružuje naš trg (kako god se on ubuduće zvao), šteti kandidaturi za novi Zeleni cvijet, a gotovo sigurno će “nepoznati umjetnik” biti prijavljen i policiji što bi probleme moglo donijeti i njemu osobno.
Robert Rigo

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit