Uskrsni zec darivao djecu u Podgoraču

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na inicijativu općinskog načelnika Gorana Đanića te Općinskog vijeća, danas je u Podgoraču upriličena podjela prigodnih Uskrsnih darova za djecu. Središte Podgorača danas je posjetio Uskrsni zec, koji je oduševio brojne mališane i njihove roditelje koji su se rado fotografirali pored prigodno uređenog gnijezda prepunog darova. Današnja je akcija održana uz poštivanje strogih epidemioloških mjera i nazočnost pripadnika Civilne zaštite Općine Podgorač. Kako je istaknuo načelnik Općine Podgorač Goran Đanić, ovo je prva ovakva akcija kojom se u ovim specifičnim okolnostima uzrokovanih pandemijom virusa Covid 19, željelo razveseliti mališane koji su se danas okupili u velikom broju. Đanić je pozdravljajući djecu i njihove roditelje, iskoristio prigodu čestitati svim žiteljima Oćine Podgorač sretan Uskrs i zaželjeti im obilje radosti i mira. Nakon podjele darova u centru Podgorača, načelnik Đanić u pratnji nekoliko članova Općinskog vijeća i Uskrsnog zeca posjetio je i bolesnu i nepokretnu djecu te djecu u udomiteljskim obiteljima, koja nisu mogla biti nazočna u središtu mjesta.

Tekst i foto: Danko Justić

 

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit