Tradicionalno druženje HDZ-a s građanima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Mladež HDZ-a Našice danas je u središtu grada organizirala tradicionalno druženje s građanima na Veliku subotu te podjelu uskrsnih pisanica. Članice Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski” pridružile su se ovoj akciji. Uskrs su čestitale prigodnim tekstovima Majke Tereze. U ovom tradicionalnom druženju s građanima sudjelovao je i predsjednik Gradskog vijeća i HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Krešimir Kašuba koji je svim sugrađankama i sugrađanima zaželio sretan i blagoslovljen Uskrs. Nazočni su bili i saborski zastupnik Hrvoje Šimić, gradonačelnik Josip Miletić, dogradonačelnik Krešimir Žagar, članovi Gradskog odbora HDZ-a Našice, Zajednice žena “Katarina Zrinski” i mladeži HDZ-a.

tekst i foto: N.Pavlus

 

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit