Ukrao zlatni nakit

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

KAZNENA DJELA NA PODRUČJU PU OSJEČKO – BARANJSKE
Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 5 kaznenih djela od kojih policija izdvaja dva kaznena djela Teška krađa.
UKRAO ZLATNI NAKIT
Jučer, 24. prosinca, u popodnevnim satima, u Osijeku, nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću te ukrao nekoliko komada zlatnog nakita, vlasništvo 75-godišnje hrvatske državljanke. Vlasnici je počinjena materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.
PROVALIO U KUĆU
Jučer, 24. prosinca, u popodnevnim satima, u Osijeku, nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću i ukrao novac, vlasništvo 81-godišnjeg hrvatskog državljanina.
Vlasniku je počinjena materijalna šteta oko više desetaka tisuća kuna.
PROMETNE NESREĆE
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su 3 prometne nesreće, u Belom Manastiru(2) i Osijeku(1). U 2 prometne nesreće 3 osobe su lako tjelesno ozlijeđene, a 1 prometna nesreća je za posljedicu imala materijalnu štetu.

izvor: PUOBŽ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit