Čovjek je stvoren za vječnost – poručio je fra Josip Vukoja na božićnoj misi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Božićno misno slavlje u Župnoj crkvi sv. Antuna Padovanskog u Našicama danas je predvodio fra Josip Vukoja, uz izravan prijenos u programu Radija Našice. Fra Josip Vukoja prenio je vjericima božićnu poruku i čestitku požeškog biskupa msgr. Antuna Škvorčevića, a u svojoj je propovijedi istaknuo kako je za Boga svaki čovjek neizmjerno vrijedan te je stvoren za vječnost. Život na ovom svijetu nije sve – jer poslije njega slijedi susret s Bogom Ocem u nebeskoj slavi – rekao je fra Josip i poželio svima sretno ovo božićno vrijeme i pozvao sve da zagledani u novorođeno dijete – Isusa, činimo ono što po svojoj savjesti mislimo da je ispravno i dobro. U svetoj misi sudjelovao je i Župni zbor crkve sv. Antuna Padovanskog pod ravnanjem prof. Marijana Slakića.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit