Ukrala novac, prometne nesreće, alkoholiziranost vozača

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je jedno kazneno djelo i razriješeno jedno kazneno djelo krađe.

UKRALA NOVAC U TRGOVAČKOM CENTRU
U subotu, 9. siječnja, u trgovačkom centru u Valpovu, 46-godišnjakinja je ukrala više od 2 .000 kuna iz novčanika vlasništvo 60-godišnjakinje.

PROMETNE NESREĆE
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća gdje je u dvije prometne nesreće jedna osoba teško tjelesno ozlijeđena, a jedna osoba je lako tjelesno ozlijeđena. Na području Osijeka dogodile su se dvije prometne nesreće i po jedna na području Belog Manastira, Đakova i Belišća.

ALKOHOLIZIRANI U PROMETU
Jučer su na području Policijske uprave evidentirana 3 vozača (2 osobnog automobila i 1 bicikla) koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi. Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 14:20 sati, u Našicama, kada je u nadzoru prometa zaustavljen 40-godišnjak iz Gornje Motičine.Vozaču bicikla evidentirana je prisutnost alkohola u krvi od 1,90 grama po kilogramu. Oko 19:45 sati, na županijskoj cesti između Bolmana i Jagodnjaka, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom.  Vozač osobnog automobila 44-godišnjak iz Darde je zbog neprilagođene brzine kretanja sletio s kolnika te mu je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 1,54 grama po kilogramu. Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 21. 500 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

 

izvor: PU osječko-baranjska

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit