Održana skupština DND-a Našice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Redovna izvještajno tematska skupština Društva „Naša djeca“ Našice održana je online. Nakon otvaranja Skupštine i pozdravne riječi predsjednice Darije Vlajnić, članovi skupštine prihvatili su izvješće o radu društva, Nadzornog odbora te financijsko izvješće. Sva su izvješća jednoglasno prihvaćena jer je društvo poslovalo pozitivno i na vrlo primjeren način. Također je na skupštini donesen financijski plan prihoda i rashoda, kao i plan rada za 2021. Skupština je na prijedlog Upravnog odbora DND-a Našice donijela odluku da se dopune i izmjene tri članka statuta kako bi bio moguć daljnji rad sjednica i donošenja odluka dopisnim i elektronskim putem, u izvanrednim okolnostima poput elementarne nepogode, pandemije i kriznog poslovanja. Predsjednica Darija Vlajnić zahvalila je svim volonterima te iskazala veliku zahvalnost dosadašnjom uspješnom suradnjom sa Savezom DND-a Hrvatske te s mnogobrojnim udrugama i institucijama u gradu. U svom bogatom radu DND Našice će i nadalje stavljati naglasak na rad s djecom i za djecu te na humanitarne akcije.

 

izvor: DND Našice

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit