Ukradenim automobilom izazvao prometnu nesreću

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je devet kaznenih djela od kojih policija izdvaja kazneno djelo teške krađe, neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari i oštećenje tuđe stvari.

UKRAO SAT
Jučer je  u vremenu od 9 do 22:15 sati, u Osijeku, nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću iz koje je ukrao sat i manžete. Vlasniku 30-godišnjaku nastala je materijalna šteta od više desetaka tisuća kuna.

UKRADENIM AUTOMOBILOM IZAZVAO PROMETNU NESREĆU
U četvrtak, 15. listopada, u vremenu od 22 do 23 sata, u Mrzoviću, nepoznati počinitelj ukrao je osobni automobil koji se nalazio parkiran u dvorištu obiteljske kuće. Nepoznati počinitelj ušao je u otključan automobil s ključevima u kontakt bravi te ga odvezao. Iste noći, u Đakovu, dogodila se prometna nesreća s ukradenim vozilom. Nepoznati vozač ukradenoga automobila izgubio je kontrolu nad upravljačem te sletio s ceste u kanal. Nakon prometne nesreće ukradeni automobil je ostavio na mjestu događaja, a vozač se udaljio u nepoznatom smjeru.

OŠTETIO RAMPU
Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 53-godišnjak počinio kazneno djelo oštećenja tuđe stvari. U utorak, 8. rujna, oko 9 sati, u Osijeku, prilikom upravljanja osobnim automobilom oštetio je ulaznu rampu.  Vlasniku je nastala materijalna šteta u iznosu od više tisuća kuna.

POŽAR NA AUTOMOBILU
Jučer oko 5 sati, u Petrijevcima, zapalio se se parkirani osobni automobil vlasništvo 31-godišnjakinje. Očevidom je utvrđeno da je u prostoru motora došlo do proboja na izolaciji glavnih vodiča akumulatora nakon čega je došlo do zapaljenja ostalih dijelova osobnog automobila. Vlasnici je nastala materijalna šteta oko 50.000 kuna.
Požar su ugasili vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Petrijevci, a ozlijeđenih osoba nije bilo.

POŽAR NA VLAKU
Jučer oko 21:10 sati, u blizini Našica, došlo je do požara putničkog vlaka koji je prometovao na relaciji Osijek – Virovitica, a s kojim je upravljao 47-ogodišnji strojovođa. Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Našice. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, a uzrok požara i materijalna šteta utvrdit će se nakon obavljenog očevida.
Zbog požara na vlaku obustavljen je željeznički promet tim djelom pruge.

PROMETNE NESREĆE
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su tri prometne nesreće koje su za posljedicu imale materijalnu štetu.
Na području Osijeka dogodile su se dvije prometne nesreće, a na području Belog Manastira jedna prometna nesreća.

izvor: PU osječko-baranjska

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit