U Našicama danas održana sjednica Stožera civilne zaštite

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Našicama je danas održana sjednica Gradskog stožera civilne zaštite, a na temu aktualne situacije s koronavirusom na našem području. Načelnik Stožera i ravnatelj Opće županijske bolnice Našice Hrvoje Šimić rekao je kako je dosad u našičkoj bolnici testirano gotovo 3 000 osoba, a od toga je 98 bilo pozitivno na koronavirus. Upozorio je kako u posljednja tri dana bilježimo veliki porast testiranih – imamo 21 pozitivnu osobu u samim Našicama. Pojavili su se pozitivni na koronavirus u svim dobnim skupinama, u vrtićkoj dobi, školskoj dobi, među mladima, starijima, a nažalost i među djelatnicima naše bolnice. – Epidemiološke izvide vršimo svakodnevno – rekao je načelnik Stožera Šimić i istaknuo kako je potrebno slušati naputke odgovornih koji će nas izvesti iz ove krize kao što su nas izveli i tijekom trećeg, četvrtog i petog mjeseca.

      17_10_2020_Hrvoje_Simic.mp3

Gradonačelnik Josip Miletić apelirao je na sve građane da se pridržavaju propisanih mjera te naputaka Stožera civilne zaštite. Svaki pojedinac – istaknuo je – mora misliti na svoje zdravlje i zdravlje svojih bližnjih. U zatvorenim prostorima budite odgovorni, nosite masku, pridržavajte se razmaka, dezinficirajte ruke. Dolazi nam hladnije vrijeme i očekuje se povećan broj zaraženih te svi moramo biti disciplinirani – rekao je gradonačelnik i još jednom pozvao sve da se pridržavaju mjera i poštuju odluke Stožera.

      17_10_2020_Josip_Miletic.mp3

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit