Ukradeni mobitel, motorna pila i novac

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

KAZNENA DJELA NA PODRUČJU PU OSJEČKO – BARANJSKE
Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 6 kaznenih djela od kojih policija u izvješću izdvaja tri kaznena djela „Krađa“.
UKRAO MOTORNE PILE
U vremenu od 29. do 30. travnja, u Nemetinu, nepoznati počinitelj je iz šupe, vlasništvo 65-godišnjeg hrvatskog državljanina ukrao motorne pile. Vlasniku je počinjena materijalna šteta oko 4500 kuna.
IZ SALE ZA ZABAVE UKRAO MOBITEL
Jučer, 1. svibnja, u Đakovu, nepoznati počinitelj je iskoristio prisutnost većeg broja ljudi te u sali za zabave ukrao mobitel, vlasništvo 18-godišnje hrvatske državljanke. Vlasnici je počinjena materijalna šteta nekoliko oko 3000 kuna.
UKRAO NOVAC
U vremenu od 29. do 30. travnja, u Hrkanovcima Đakovačkim, nepoznati počinitelj je iz nezaključane obiteljske kuće, vlasništvo 66-godišnje hrvatske državljanke ukrao novac. Vlasnici je počinjena materijalna šteta oko 14000 kuna.
GRAĐANI DRAGOVOLJNO PREDALI MINSKO-EKSPLOZIVNA SREDSTVA I ORUŽJE
U periodu od 25. travnja do 1. svibnja, na području Policijske uprave osječko-baranjske, evidentirane su dvije dragovoljne predaje minsko-eksplozivnih sredstava i oružja. Građani su na području Policijske uprave osječko-baranjske dragovoljno predali jednu pušku i jednu ručnu bombu. Policija podsjeća građane da akcija „Manje oružja, manje tragedija – Izbacimo uljeza“ još traje. Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.
ODIGRANA UTAKMICA IZMEĐU NK OSIJEK I NK ISTRA 1961
Jučer, 1. svibnja, u Osijeku, u vremenu od 17,00 do 19,00 sati, na stadionu „Gradski vrt“ u Osijeku, Woodrowa Wilsona 2, odigrano je 33. kolo Prve Hrvatske nogometne lige između Nogometnog kluba „Osijek“ i Nogometnog kluba „Istra 1961“. Nogometnu utakmicu u Gradskom vrtu u Osijeku gledao je ukupno 2668 gledatelja. Zbog počinjenog prekršaja iz članka 4. Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima, zbog alkoholiziranosti uručen je prekršajni nalog 48-godišnjem hrvatskom državljaninu.
PROMETNE NESREĆE
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirane su 2 prometne nesreće koje su imale za posljedicu imale materijalnu štetu. Prometne nesreće evidentirane su na području Belog Manastira.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit