Javna rasvjeta u Ulici F.Strapača u Markovcu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Markovačku Ulicu Franje Strapača, od silosa do crkve, do kraja lipnja osvijetlit će najmodernija javna rasvjeta. Riječ je o LED rasvjeti na stupovoma visine 10 metara. Prilikom današnjeg obilaska prve faze radova započetih prije tri tjedna, vrijednih oko 400.000 kuna, gradonačelnik Krešimir Kašuba istaknuo je da će javna rasvjeta pridonijeti sigurnijem prometovanju najdužom markovačkom ulicom. Radovi će biti izvedeni u dvije faze – izvijestila je pročelnica Magdalena Vidaković Gelenčir. U drugoj fazi ulica će biti osvijetljena u potpunosti, a radovi druge faze će biti izvedeni tijekom iduće godine. Ukupna vrijednost investicije je oko milijun kuna te se u potpunosti financira iz Gradskog proračuna. Predsjednik Mjesnog odbora Markovac Karlo Kanis istaknuo je kako je dugoočekivana javna rasvjeta uz dogradnju Doma DVD-a i uređenje pružnih prijelaza najvažnija investicija za Markovac.

Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit