Udruge “Prijateljstvo”, “Nexe Team” i BK “Našice” certificirane za organizatore turističkih sadržaja u prirodi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U organizaciji Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) i Hrvatske gospodarske komore (HGK), u Županijskoj komori Požega, održana je dvodnevna edukacija za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi. Dopredsjednik Biciklističkog kluba Našice Mario Firšt, predsjednik Udruge rekreativnog trčanja “Nexe team” Našice Tomislav Gall i predsjednik Udruge “Prijateljstvo” Feričanci Alen Dado, stekli su certifikat za obavljanje aktivnosti koje se smatraju turističkim uslugama aktivnog i pustolovnog turizma. Zbog organizacije raznih događaja u prirodi, koje ove tri iznimno aktivne udruge provode, kompetencije koje su stekli, uvelike će im pomoći radu. “Najvažnija od svega je sigurnost sudionika aktivnosti, a zahvaljujući ovoj edukaciji i odličnim predavanjima ekipe HGSS-a, sva znanja i vještine koje smo stekli koristit ćemo u našim organizacijama događaja u prirodi”, ističu Mario, Tomislav i Alen koji su dogovorili buduću suradnju ove tri prijateljske udruge.

izvor: Udruga “Prijateljstvo” Feričanci

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit