Sigurnije škole i vrtići

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Hrvatski Crveni križ,  kao partner, sudjeluje u  projektu Erasmus+ Sigurnije škole i vrtići. Projekt se provodi u partnerstvu s nacionalnim društvima Crvenog križa Austrije, Bugarske, S.Makedonije, Srbije i Austrijskim Crvenim križem mladih.  Cilj projekta je staviti naglasak na životno važne teme kao što su prva pomoć, priprema za izvanredne situacije, psiho-socijalna pomoć te podizanje svijesti o sigurnosti u školama i vrtićima.  Jedan od najvažnijih rezultata projekta je razvoj internetske platforme sigurnija-djeca.hck.hr. Na platformi su dostupne različite aktivnosti, prezentacije, radionice i alati vezani uz teme iz projekta.

Gradsko društvo Crvenog križa Našice krenulo je s podjelom torbi prve pomoći svim matičnim  i područnim osnovnim školama, vrtićima i srednjim školama na području svog djelovanja,  a ukupno će podijeliti 50 torbi.

Izvor: GDCK Našice

Foto: GDCK Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit