Udruga “Prijateljstvo” prikupila i dostavila donacije

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Udruga “Prijateljstvo” Feričanci podsjeća da je aktivno sudjelovala i dala značajan doprinos u prikupljanju potrepština za potresom pogođena mjesta. Potrepštine su se prikupljale nekoliko dana u prostoriji Udruge, a prikupljena je velika količina. Također, prikupljanje su organizirali i Općina Feričanci, NK “FEŠK”, udruga DSRV “Viking”, Teniski klub te HKD “Manuel”. Volonteri iz navedenih organizacija su dostavili prikupljene donacije na mjesta pogođena potresom. Udruga zahvaljuje svim volonterima, a posebno volonterima uz Udruge srednjoškolcima i mladima, koji su prikupljali donacije, sortirali, pakirali, utovarali i na kraju to i dostavili u područja gdje je bilo potrebno. Veliko hvala – ističu – i mještanima na podršci i doniranim potrepštinama.

 

izvor: “Prijateljstvo” Feričanci

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit