Nova akcija prikupljanja humanitarne pomoći na području Općine Podgrorač

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Općina Podgorač danas se po četvrti puta uključila u akciju pomoći ljudima koji su nastradali u potresu. Prema riječima općinskog načelnika Gorana Đanića, mještani s područja Općine Podgorač ponovno su pokazali da imaju veliko srce i bez oklijevanja su odlučili pomoći ljudima koji su u potrebi. U današnju akciju ponovno se uključilo i tridesetak žena koje su ispekle i donirale trajne i nekvarljive kolače, a prikupljena je i veća količina hrane, vode i higijenskih potrepština koje će danas u poslijepodnevnim satima biti dostavljene na područje Banovine. Đanić je napomenuo kako će za potrebe jedne obitelji u Majskim Poljanama danas biti dostavljen i kompletan dimnjak te sve potrebno za ugradnju, kako bi se obitelji koja je u potrebi omogućio daljnji boravak u oštećenoj kući. Uz akciju prikupljanja kolača i potrepština, na inicijativu općinskog načelnika i članova Općinskog vijeća, organizirana je i akcija prikupljanja poljoprivredne hrane. U prostoru tvrtke Anagalis, koja se također uključila u akciju donacijom stočne hrane, brojni OPG-ovi i privatni proizvođači s područja Općine Podgorač, prikupili su ukupno 20 tona stočnih posija, kukuruza u zrnu, ječma i zobi. Ova je vrijedna donacija utovarena na kamion i danas će biti dostavljena u skladišta u Glini i Petrinji, a prema riječima poljoprivrednika koji su odlučili donirati svoje proizvode, ovo sigurno neće biti posljednja ovakva akcija.

Tekst i foto: Danko Justić

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit