Udruga “Prijateljstvo” održala skupštinu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Članovi Udruge “Prijateljstvo” Feričanci održali su redovnu skupštinu. U 2020. godini, Udruga je imala 166 članova, od toga 102 djece. Predsjednik Alen Dado je izvijestio kako je iza Udruge najizazovnija godina dosad te da su plan i program rada uspješno realizirani unatoč koroni. Udruga je financijski stabilna i kreće u novu investiciju kupnje kombija za prijevoz djece i učenika s teškoćama te ostalih članova. Vrhunac prošle godine za Udrugu je dobivanje Volonterske nagrade 2020.godine u kategoriji “Najbolji primjer dobre prakse uključivanja volontera” koju je Udruzi dodijelio DKolektiv-Volonterski centar Osijek.

Volontersku nagradu osvojili su i 2017. godine. U prošloj godini odrađen je velik broj aktivnosti, a posebno je istaknuto pomaganje mještanima za vrijeme korone, kao i prikupljanje pomoći nakon potresa u Petrinji. Skupštini su bili nazočni Ivana Belobradić – dopredsjednica Općinskog vijeća u Feričancima, Mario Firšt – dopredsjednik Biciklističkog kluba Našice, Igor Feldi – ravnatelj Crvenog križa u Našicama, Laura Kanis – predsjednica Kluba mladih Crvenog križa Našice i Ana Doljanin – predsjednica Udruge Društvo sportsko rekreativnog vježbanja Viking Feričanci, volonteri, roditelji i članovi Udruge. Na skupštini su podijeljene zahvalnice svima koji pomažu rad Udruge.

 

izvor: “Prijateljstvo” Feričanci

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit