Udruga “Prijateljstvo” na turniru okupila sve generacije

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Udruga “Prijateljstvo” je u nedjelju organizirala 6. tradicionalni turnir u odbojci na pijesku, boćanju i kuhanju graha, a upriličen je bio i program sa igrama natjecanja za djecu i napuhanac.

U turniru u odbojci na pijesku 1. mjesto osvojila je ekipa “Detroit Pistons” iz Našica, 2. mjesto ekipa “Kapraljevići” iz Feričanaca, a 3. mjesto “Pustinjske lisice” iz Našica. U turniru u boćanju 1. mjesto ekipa “Bili”, 2. mjesto ekipa “Jasenik”, 3. mjesto ekipa “Kolodvorska”, sve ekipe su iz Feričanaca. U natjecanju u kuhanju graha 1. mjesto osvojila je ekipa “Društvo prijatelja Hajduka – Feričanci”, 2. mjesto ekipa “Krš” iz Feričanaca, a 3. mjesto ekipa “DVD” Valenovac. Odaziv djece u igrama za djecu bio je odličan, a najboljima su podijeljene medalje i priznanja.

-Turnir je opravdao sva očekivanja, odaziv je bio iznad očekivanja, a obitelji s djecom, kao i stariji mještani, pokazatelj su koliko je ovaj turnir zanimljiv mještanima i rado se odazivaju svake godine. Udruga zahvaljuju svima, a posebno volonterima na angažmanu jer bez njih ova višednevna organizacija ne bi mogla biti ovako uspješna – rekao je predsjednik Udruge “Prijateljstvo” Alen Dado.

 

izvor: Udruga “Prijateljstvo”

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit