Na 1.”Psunj trailu” Ivana Devald 4., Novela Drmić 15., a Dejan Šoufek 5.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U sklopu novogradiškog glazbenog ljeta održan je 1. Psunj Trail, utrka kroz prirodu. Trkači su se natjecali u dvije utrke od 7 i 22 km. Start utrke krenuo je s poznatog izletišta Strmac gdje se trčao krug oko samog izletišta, a zatim kroz šumu prema Brezovom polju, najvišem vrhu Slavonije (985 mnv). Dio same staze prolazi rutom “Slavonski planinarski put” kroz krasne predjele Psunja. Kraća staza je također bila kružnog karaktera tako da je cilj bio na početnoj točki – Strmcu. Stotinjak natjecatelja moglo je uživati u čistom zraku i ljepotama Strmca i Psunja. Za sigurnost utrke pobrinuli su se planinari HPD Strmac i HGSS koji su ujedno i pripremili staze.  Na stazi od 7 km Ivana Devald osvojila je 4. mjesto, dok je Novela Drmić osvojila 15. mjesto s vrlo dobrim osobnim rezultatom. U muškoj konkurenciji Dejan Šoufek osvojio je 5. mjesto te time zaokružio sportski vikend našičke trkačke udruge.

Zoran Trninić sudjelovao ja na Čevu na jedinstvenoj, simpatičnoj i zabavnoj „ Opakoj utrci „ dužine 2,7 km, koja osim brzine podrazumijeva i konzumaciju gemišta na okrijepnim stanicama. Koncept ove utrke vrlo je sličan popularnim „ pivskim utrkama“, a svrha ovakvih okupljanja je isključivo druženje i zabava, dok je rezultat ipak u drugom planu. U jakoj konkurenciji 100-tinjak trkača Zoran Trninić uspješno je „položio ispit“ i sretno stigao do cilja.

Udruga je izvijestila i kako zahvaljujući svom članu, URT „ Nexe Team“ Našice ima novu web stranicu. Svi zainteresirani na jednom mjestu mogu dobiti sve informacije o udruzi, aktivnostima, ali i nadolazećim projektima. Na internetskoj stranici nalaze se i informacije o školi trčanja te prijavnica, a sve s ciljem što boljeg i lakšeg informiranja javnosti o školi i aktivnostima koje udruga nudi. Novu stranicu možete pogledati na poveznici  https://urtnexeteamnasice.hr/

URT “Nexe Team”

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit