Udruga “Orao” Našice – Orahovica uspješna u svojim aktivnostima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U sklopu projekta ”Zajedno možemo više” Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata ”ORAO” Orahovica – Našice tijekom prošle godine provela je tri aktivnosti. Najveća aktivnost u ovom projektu, sufinanciranom od Ministarstva hrvatskih branitelja, bila je obilazak hrvatskih branitelja u teškoj socioekonomskoj i zdravstvenoj situaciji. Provodila se od rujna završno s prosincem, kada su i podijeljeni paketi pomoći na području Virovitičko-podravske i Osječko-baranjske županije. Također od ožujka do prosinca održane su i edukativne radionice te grupna predavanja putem ZOOM-a. Prošlog tjedna održan je okrugli stol u novouređenim prostorijama Udruge u Orahovici, na temu “Psihosocijalna pomoć i preventivni zdravstveni pregledi”.

Predsjednik Udruge Davor Solić upoznao je branitelje s kvalitetnom psihosocijalnom pomoći za sve hrvatske branitelje koje je Udruga organizirala kroz kontakte i suradnju s dr. Elvirom Koić psihijatricom i voditeljicom Hrvatske udruge za prevenciju suicida i Marijom Bajan-Prokl iz Stručnog tima PSP centra Virovitičko-podravske županije iz Ministarstva hrvatskih branitelja.  Predsjednik je istaknuo važnost zdravlja te da je u suradnji s Ministarstvom hrvatskih branitelja i voditeljem područne jedinice u Virovitici, višim stručnim savjetnikom Antom Krištom u mjesecu studenom i prosincu desetak hrvatskih branitelja – članova Udruge obavilo besplatne preventivne sistematske preglede. Osim predsjednika braniteljskih udruga, bio je i orahovački gradonačelnik Saša Rister.

izvor: Udruga “Orao”

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit