Udruga dijabetičara ponovno brine o zdravlju sugrađana

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Za zdravlje građana danas se na svom štandu pobrinula Udruga dijabetičara Našice koja je organizirala akciju mjerenja tlaka i šećera u krvi. Uz nazočne sugrađane, odazvao joj se i gradonačelnik Krešimir Kašuba.

Dopredsjednica udruge Udruga dijabetičara Zrinka Pastva istaknula je veliko zadovoljstvo ponovnim održavanjem aktivnosti udruge, a u cilju zdravlja građana.

– Na našu radost mi se nakon godinu i pol dana ponovno vraćamo na ulice Našica i mjerimo građanima šećer i tlak. Drago mi je da smo se vratili i nadamo se da će se i naši sugrađani odazvati preventivnim pregledima kako bi očuvali svoje zdravlje. Dosadašnjih godina akcije smo organizirali jednom mjesečno, najčešće subotom i odaziv je uvijek bio dobar – rekla je Zrinka Pastva.

 

tekst i foto: N. Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit