“Slatko Zagorje u Našicama” zasladilo našičko prijepodne

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Udruga Zagoraca “Kaj” Našice predstavila se  tradicionalnom izložbom zagorskih kolača pod nazivom “Slatko Zagorje u Našicama”, koja je kao i uvijek bila zanimljiva svim posjetiteljima.

-Tradicionalno se uključujemo u program proslave Dana Grada, a ovo je naša 6. manifestacija “Slatko Zagorje u Našicama”. Predstavljamo kolače po receptima naših baka i mama, dakle gužvare, štrukle, oblatne, šape, razne pite i druge tradicionalne specijalitete. Kolače posjetitelji mogu degustirati iz tradicionalnog posuđa jer svim ukrasima uvijek postignemo tradicionalni štih. Zadovoljni smo odazivom građana koji se uvijek rado odazovu i posjete naš štand – rekla je predsjednica Udruge Zagoraca “Kaj” Našice – Snježana Fridl.

 

tekkat i foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit