U Zoljanu nepoznati počinitelj ukrao novac

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 10 kaznenih djela od kojih policija izdvaja dva kaznena djela krađe.

IZ KUĆE UKRAO NOVAC
U noći, s 19. na 20. siječnja, u Zoljanu, nepoznati počinitelj je iz obiteljske kuće, vlasništvo 80-godišnjaka, ukrao novac.
Vlasniku je počinjena materijalna šteta od više tisuća kuna.

UKRAO LOSION
Sredinom mjeseca siječnja, u Osijeku, nepoznati počinitelj je iskoristio prisutnost većeg broja kupaca i s prodajnih polica ukrao losione za tijelo. Pravnoj osobi iz Zagreba je počinjena materijalna šteta u iznosu većem od 1.000 kuna.

PROMETNE NESREĆE I ALKOHOLIZIRANI VOZAČI
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je 5 prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće 4 osobe su lako tjelesno ozlijeđene, a 3 prometne nesreće su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Osijeka evidentirane su četiri prometne nesreće, a na području Belišća jedna. Jučer su na području Policijske uprave osječko-baranjske u nadzoru prometa policijski službenici zaustavili 3 vozača ( 2 osobnog automobila i 1 bicikla) pod utjecajem alkohola.

Najveća prisutnost alkohola u krvi evidentirana je u 18:50, u Petrijevcima, kada su u nadzoru prometa policijski službenici zaustavili osobni automobil s kojim je upravljao 53-godišnjak iz Petrijevaca. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,55 grama po kilogramu. Za počinjeni prekršaj predviđena je novčana kazna u iznosu do 20.000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

 

izvor: PU osječko-baranjska, foto: arhiva

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit