U Zavičajnom muzeju Našice održana prva regionalna radionica MDC-a

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Muzejski dokumentacijski centar organizirao je danas u Zavičajnom muzeju Našice prvu regionalnu edukativnu radionicu u ovoj godini za djelatnike muzeja i galerija Slavonije, Baranje i Srijema . Radionica s naslovom “Uvod u muzejsko nakladništvo” obuhvatila je aktualnu tematiku iz muzejskoga nakladništva koja je evaluacijom polaznika izabrana kao najkorisnija za uvod u praktični rad muzeja.  Na radionici su sudjelovali djelatnice i djelatnici muzeja i galerija iz Našica, Osijeka, Vukovara, Iloka, Požege, Đakova, Vrpolja i Virovitice. Snježana Radovanlija Mileusnić iz Muzejskog dokumentacijskog centra govorila je na temu “Uvod u muzejsko nakladništvo – svrha i vrste muzejskih publikacija”, Renata Brezinščak iz Hrvatskog prirodoslovnog muzeja na temu “Muzejsko-edukativne publikacije za sve uzraste posjetitelja”, Željka Sušić iz Tiflološkog muzeja govorila je na temu “Muzejske publikacije i recentni projekti za osobe s invaliditetom, a Annemari Štimac iz Knjižnica grada Zagreba o Autorsko-pravnim aspektima nakladništva s osvrtom na najnoviju europsku direktivu o autorskim pravima na Internetu. Uglednim suradnicama je na predavanjima zahvalila ravnateljica Zavičajnog muzeja Našice i istaknula da će radionice zasigurno pomoći djelatnicima različitih muzeja da kvalitetnije obavljaju svoj posao.

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit