U utorak informativna radionica za hrvatske branitelje i stradalnike

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Domu kulture u Našicama, u utorak 10. ožujka, u 19 sati, bit će održana informativna radionica za hrvatske branitelje i stradalnike. Teme su: statusna prava i način njihova ostvarivanja, prava iz mirovinskog osiguranja i zdravstvene zaštite, stambeno zbrinjavanje, program i projekti Ministarstva hrvatskih branitelja za nezaposlene hrvatske branitelje i djecu smrtno stradalih i nestalih branitelja, djecu dragovoljaca i hrvatskih ratnih vojnih invalida, preventivni sistematski pregledi i ostala materijalna prava. Predavači su: djelatnice Ministarstva hrvatskih branitelja Područne jedinice Osijek – Sanja Ivković, Kristina Vuković i Ružica Roso, predstavnici MORH-a Ureda za poslove obrane, predstavnica HZMO-a te predstavnik Upravnog odjela županije nadležnog za braniteljska pitanja.

foto: arhiva

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit