U Đurđenovcu osnovan “Šlajz”

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageJučer je u Đurđenovcu održana osnivačka skupština mladih "Šlajz". Kako je istaknuto, cilj udruge bit će promicanje kulturnih, društvenih, sportskih i drugih vrijednosti, a djelovat će kao nepolitična. Za predsjednika udruge izabran je Josip Božiček koji je obećao rad na dobrobit svih mladih, a načelniku i Poglavarstvu zahvalio na potpori. U Upravni odbor izabrani su Matej Grdić, Mario Kores, Robert Bračun i Tomislav Majsterić. U Nadzorni odbor izabrani su Matko Pavlić, Kazimir Novoselac i Mihael Majcen, a u Sud časti: Ivan Pon i Tomislav Barjaktarić. Na osnivanju udruge mladima je čestitao načelnik Hrvoje Topalović, istaknuvši da kao jedan od najmlađih načelnika u Hrvatskoj, dobro poznaje probleme i potrebe mladih.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit