U ugostiteljskom praktikumu Srednje škole Isidora Kršnjavoga danas je održana radionica pod nazivom “Dani Podravke”. Voditelj je bio Zlatko Sedlanić – gastro promotor “Podravke”, a u pripremi i serviranju jela sudjelovali su učenici trećih razreda kuhara, slastičara i konobara pod stručnim vodstvom svojih učitelja Ane Mirković, Marice Canecki, Antonele Glušac, Jerka Amidžića i Stanislava Vinkovića. Ravnatelj Srednje škole Željko Filjak pohvalio je ovu suradnju koja postaje tradicijom i uvelike pomaže usavršavanju znanja naših učenika. Izuzetno zadovoljan suradnjom je i Zlatko Sedlanić iz “Podravke” koji je rekao kako uvijek rado dolazi u Slavoniju i Našice. Predstavio je “Podravkine” proizvode koje je uklopio u današnja predjela, jela i deserte i pohvalio zalaganje učenika.
tekst i foto: N.Pavlus