U tri dana biciklom do Dubrovnika

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Članovi Biciklističkog kluba Našice danas su krenuli iz Vukovara na trodnevni ultramaraton do Dubrovnika kojim će odati počast hrvatskim braniteljima i svima koji su položili svoje živote za obranu Republike Hrvatske. Ultramaraton je započeo paljenjem svijeća i odavanjem počasti kod križa na Dunavu. Po dolasku u Našice, na trgu su ih dočekali gradonačelnik i zamjenik gradonačelnika Josip Miletić i Hrvoje Šimić te članovi Bicikilstičkog kuba Našice. Kod spomenika Uskrsla Hrvatska upalili su svijeće, a sretan put do Dubrovnika, bez ozljeda, kao liječnik poželio im je dr. Šimić. Predsjednik BK Našice i jedan od sudionika ultramaratona Ivan Adžić, rekao je kako će dnevno voziti etape od oko 300 kilometara. Danas planiraju doći do Vojnića, sutra voze od Vojnića do Stobreća, a u petak će voziti zadnju dionicu do Dubrovnika. Osim predsjednika Ivana Adžića, do Dubrovnika voze Marko Ljevar i Zoran Ugljanac, a u pratnji s kombi vozilom je i član kluba Josip Blažević. Prema protokolu, u Dubrovniku će ih dočekati predstavnici Grada i Turističke zajednice, a nakon toga će paljenjem svijeća na Srđu odati počast braniteljima grada Dubrovnika i Hrvatske.

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit