Kandidati Restart koalicije poručili:”Ako želite promjene, birajte Restart!”

Facebook
Twitter
Pinterest

U Našicama su danas program Restart koalicije predstavili kandidati za 4. izbornu jedinicu. Samir Haj Barakat istaknuo je kako nedostaje glas Našica na državnoj razini jer u Saboru Našice trebaju imati svog čovjeka i zato su ovi izbori važni. Domagoj Hajduković upitao je građane žive li bolje nakon više od 1 300 dana provođenja projekta “Slavonija”. Ako ne osjete da im je bolje, pozvao ih je da svoj glas daju koaliciji Restart koja se zalaže za Hrvatsku bez diskriminacije u kojoj je najbitnije biti čovjek, građanin ove zemlje koji poštuje zakone. Pozvao je birače da daju podršku Restart koaliciji – listi broj 15. Sabina Glasovac istaknula je kako je program Restart koalicije namijenjen za dostojanstven život svakog umirovljenika, kvalitetno obrazovanje svakog djeteta, zdravstvo bez dugih lista čekanja i za društvo bez korupcije. Građanke je pozvala da misle na svoje kćeri koje trebaju obrazovanje, radna mjesta i slobodu da odlučuju uostalom i o svom reproduktivnom zdravlju jer je to njihovo ljudsko pravo. U nedjelju – zaključila je – građani imaju priliku izabrati: ako žive dobro neka biraju dosadašnje, a ako žele promjene i novi početak – neka biraju Restart.

tekst: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit