U tijeku je sanacija drveća i centra grada

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Gradske službe – komunalno poduzeće Našički park i Našički vodovod odmah nakon nevremena koje je poharalo grad i čišćenja prometnica, prišle su sanaciji oštećenog drveća. Tako su danas u centru grada, kod zgrade Gradske uprave i PolIcijske postaje Našice uklanjali stabla. Gradonačelnik Josip Miletić pohvalio je rad Našičkog parka i Našičkog vodovoda, Javne vatrogasne postrojbe i dobrovoljnih vatrogasnih društava te je zahvalio tvrtki Cesting koja je osigurala prohodnost cestovnih pravaca i HEP-u koji je u kratkom roku gotovo u potpunosti osigurao opskrbu električnom energijom. Gradonačelnik je zahvalio svima koji su pridonijeli normalizaciji života i iskazao zadovoljstvo i činjenicom da su građani pokazali veliku solidarnost i međusobno si pomagali. Još je jednom uputio apel sugrađanima da budu oprezni te da ne idu u veliki park dok sanacija u potpunosti ne završi. Gradonačelnik Miletić najavio je sjednicu Povjerenstva za procjenu štete od elementarne nepogode s koje će se poslati prijedlog županu Ivanu Anušiću za proglašavanje elementarne nepogode na području Grada Našica.

 

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit