Policijsko izvješće

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Policijska uprava osječko – baranjska izvijestila je o aktualnim događajima: U noći s 4. na 5. kolovoza, od 22 do 10 sati, u Osijeku, Europske Avenije, nepoznati počinitelj provalio je u zgradu tvrtke iz Osijeka i iz kase ukrao nekoliko tisuća kuna.  Policija sumnja da je 41-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka počinio pet kaznih djela teška krađa na području Osijeka. U periodu od 14. srpnja do 5. kolovoza, u Osijeku, 41-godišnjak je provalio u dva ugostiteljska objekta, fitnes centar, optičarsku radnju i trgovinu. Pravnim i fizičkim osobama iz Osijeka ukrao je novčani iznos od više tisuća kuna. U utorak, 4. kolovoza, oko 14,15 sati, u Ulici Josipa Jurja Strossmayera u Našicama, tijekom izvođenja građevinskih radova na krovu kuće, 34-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka pao je s krova na tlo i zadobio teške tjelesne ozljede. Ozlijeđeni radnik hospitaliziran je u Kliničkom bolničkom centru u Osijeku.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom, na području Osijeka i Đakova.
U vremenu od 4. do 5. kolovoza, na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu su zaustavljena 2 vozača osobnog automobila koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.Najveća prisutnost alkohola utvrđena je 5. kolovoza, oko 4 sata, u Osijeku na Biljskoj cesti, kada je u nadzoru prometa zaustavljen 28-godišnji hrvatski državljanin iz Bilja. Vozaču osobnog automobila utvrđena je prisutnost alkohola u krvi od 1,80 grama po kilogramu. Vozač je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20 000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova. U utorak 4. kolovoza, oko 12,45 sati, u Dardi, dogodila se prometna nesreća sa materijalnom štetom. Vozač osobnog automobila 61-godišnji hrvatski državljanin iz Darde, uslijed neprilagođene vožnje sletio je s kolnika i napustio mjesto događaja. Vozač je naknadno pronađen, utvrđena mu je prisutnost alkohola u krvi od 1,80 grama po kilogramu te određen smještaj u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.
Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 28 300 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 9 negativnih prekršajnih bodova.
Dana 5. kolovoza, oko 16,40 sati, na županijskoj cesti broj 4129, između Satnice Đakovačke i Kondrića, dogodila se prometna nesreća. Vozač 62-godišnji hrvatski državljanin iz Satnice Đakovačke upravljao je osobnim automobilom i zbog neprilagođene brzine sletio s kolnika. Vozaču je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 1,18 grama po kilogramu. Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 16 500 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 negativna prekršajna boda.

izvor: PUOBZ

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit