U subotu u bolnici Dan otvorenih vrata

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U cijelom svijetu 5. svibnja obilježava se Međunarodni dan primalja, a ove godine pod motom „Primalje – zaštitnice žena“. Budući da primalje pružaju nezamjenjivu podršku za vrijeme trudnoće, porođaja te tijekom prvih mjeseci djetetova života, želi se istaknuti njihova važnost. Iz Opće županijske bolnice Našice pozivaju sve trudnice, njihove partnere, majke i one koje će to tek postati, na „Dan otvorenih vrata“ koji će se održati u subotu ( 4.5.2019 ), od 10 do 12 sati, na Odjelu za ginekologiju i porodništvo Opće županijske bolnice u Našicama. Program uključuje predavanje pod nazivom “Porođajna doba“, upoznavanje s odjelom i osobljem, a nakon toga slijedit će kratko neformalno druženje na kojem će trudnice moći pitati što ih zanima o trudnoći, porođaju i dojenju, ali i saznati više o primaljstvu.

tekst: N.Pavlus, foto: arhiva

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit