U Srednjoj školi Isidora Kršnjavoga obilježen Europski dan jezika

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U organizaciji aktiva stranih jezika i glazbene umjetnosti SŠ Isidora Kršnjavoga Našice profesorica Barbare Bošnjak, Romane Borš – Mačak i Mirele Rukavina Sabo u školi je obitelježen Europski dan jezika.
Projekt je bio usmjeren na osvješćivanje jezične raznolikosti na europskom tlu, a odvijao se tijekom nastave na daljinu pa su učenici u cilju njegove realizacije koristili niz digitalnih alata pomoću kojih su izrađivali prezentacije o glavnim europskim gradovima i službenim jezicima, web postere sa snažnim sloganima, umne mape, osmišljavali kvizove, upitnike, ankete, kreativno pristupali idejnim rješenjima stvarajući plakate.
Na ovaj način učenici su proširili svoje spoznaje o bogatom jezičnom nasljedstvu Europe i međusobnoj jezičnoj isprepletenosti kulturne baštine.

Učeničke radove možete pogledati na linku:

https://padlet.com/mirelarukavinasabo/sk49y4yeon0gu6n2

Redakcijsko izvješće

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit