U Saboru održana tematska sjednica “Sestrinstvo-snaga je u zajedništvu”

Facebook
Twitter
Pinterest

U Saboru je održana sjednica Odbora za zdravstvo i socijalnu politiku s temom “Sestrinstvo – snaga je u zajedništvu”. Sjednica je sazvana povodom obilježavanja Međunarodnog dana sestrinstva. Uz saborske zastupnike, članove Odbora, sjednici su nazočili predstavnici Ministarstva zdravstva, Ministarstva znanosti i obrazovanja, Ministarstva rada i mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike kao i predstavnici struke, Hrvatske komore medicinskih sestara, Hrvatske udruge medicinskih sestara, Hrvatskog strukovnog sindikata medicinskih sestara/medicinskih tehničara, Hrvatskog nacionalnog saveza sestrinstva, predstavnici fakulteta zdravstvenih studija, veleučilišta, škole za medicinske sestre i drugi. Dr. Hrvoje Šimić, član Odbora za zdravstvo i socijalnu politiku Hrvatskog sabora i saborski zastupnik, izrazio je zahvalu na svemu što medicinske sestre i tehničari svakodnevno čine. Uputio im je čestitku povodom Međunarodnog dana sestrinstva i iskazao podršku na stalnom napredovanju struke i školovanju, ishođenju sve većih kompetencija te priznavanju stupnja obrazovanja kroz novu uredbu o koeficijentima plaća.

izvor: OBŽ Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit