U protekla 24 sata policija u OBŽ evidentirala 6 kaznenih djela

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko–baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 6 kaznenih djela od kojih policija u svom izvješću izdvaja kazneno djelo krađa i nedozvoljena trgovina.
UKRAO RUKSAK
Jučer, 10. lipnja, u Osijeku, nepoznati počinitelj je iz automobila ukrao ruksak u kojem se nalazio novčanik, osobni dokumenti, bankovne kartice i novac. Vlasnici, 20-godišnjoj hrvatskoj državljanki, počinjena je materijalna šteta više od 1000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće i nastavlja traganje za nepoznatim počiniteljem.
POLICIJA PRONAŠLA DUHAN
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 31-godišnja hrvatska državljanka počinila kazneno djelo Nedozvoljena trgovina. Jučer, 10. lipnja, oko 20,15 sati, u Kozarcu, policijski službenici su kod 41-godišnje hrvatske državljanke pronašli i oduzeli 13 plastičnih vrećica s više od 6 kilograma sitno rezanog duhana bez nadzornih markica Ministarstva financija Republike Hrvatske.
PROMETNE NESREĆE
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano je 6 prometnih nesreća.
Na području Osijeka dogodile su se tri prometne nesreće, dok se po jedna prometna nesreća dogodila na području Našica, Belišća i Đakova. U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba je lako tjelesno ozlijeđena, dok je preostalih pet nesreća za posljedicu imalo materijalnu štetu.Jučer, 10. lipnja, na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirana su 3 vozača (2 vozača osobnog automobila i 1 vozač bicikla) koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.

izvor: PUOBZ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit