U protekla 24 sata dogodilo se sedam prometnih nesreća

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

Na području Policijske uprave osječko-baranjske u protekla 24 sata dogodilo se sedam prometnih nesreća koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području PPRP Osijek dogodilo se šest, a u Donjem Miholjcu jedna prometna nesreća.
Jučer su na području Policijske uprave osječko-baranjske u nadzoru prometa uhvaćena i četiri vozača osobnog automobila i dva biciklista koji su bili pod utjecajem alkohola.
Najveća prisutnost alkohola zabilježena je u Osijeku, kada je u nadzoru prometa zaustavljen 56-godišnji vozač automobila iz Sarvaša te mu je izmjerena koncentracija alkohola u krvi od 1,56 promila.
Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura ili do 60 dana zatvora i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova.

Izvor: PU osječko-baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit