Na tavanu pronašla bombe i streljivo

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Iz Policijske uprave osječko-baranjske izvijestili su kako je na tavanu kuće u Čepinu u utorak oko 11,45 sati, 60-godišnjakinja pronašla dvije ručne bombe M-75 i 6 komada tromblonskog streljiva.Na mjesto događaja izašao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu koji je na siguran način izuzeo pronađene bombe i streljivo.
Iz Policijske uprave osječko-baranjske podsjećaju građane da akcija „Manje oružja, manje tragedija“ još traje. Pozivaju građane, koji još u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave policiji. O namjeri predaje potrebno je obavijestiti policiju na broj 192 ili osobno u najbližoj policijskoj postaji, a ne donositi oružje ili eksplozivna sredstva u policijsku postaju kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja, a će oni poslati stručne i osposobljene policijske službenike u civilu, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način. Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Beli Manastir otkriven je 53-godišnjak, koji je u vremenu od 27. veljače do 3. ožujka iz obiteljske kuće u Jagodnjaku ukrao trofeje divljači, alkoholna pića, televizor i drugo.  Osamdesetogodišnjaku je pričinjena materijalna šteta od oko 1.000 eura.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Belišće otkriven je 76-godišnjak, koji je jučer u Valpovu ukrao torbicu s novcima od 63-godišnjakinje za vrijeme dok je održavala okoliš te joj je pričinio materijalnu štetu od 50 eura.

Izvor: PU osječko-baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit