U protekla 24 sata 5 prometnih nesreća

Facebook
Twitter
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko–baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirana su tri kaznena djela od kojih policija izdvaja kazneno djelo krađe.

UKRAO BICIKL
U ponedjeljak, 16. svibnja, u Osijeku, u blizini bivšeg trgovačkog centra Pevec, nepoznati počinitelj je ukrao bicikl, vlasništvo 57-godišnjaka. Vlasniku je počinjena materijalna šteta u iznosu oko 2.200,00 kuna.

PROMETNE NESREĆE
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna je osoba zadobila lake tjelesne ozlijede, a četiri prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu. Na području Osijeka evidentirane su četiri prometne nesreće, a na području Belišća jedna.

 

izvor: PU osječko-baranjska, foto: arhiva

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit