U prometnoj nesreći smrtno stradao 34-godišnjak

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Policijska uprava osječko-baranjska prošlog tjedna, u Đurđancima, nepoznati počinitelj provalio je u pomoćne prostorije i kamp prikolicu 39-godišnjaka te ukrao alkoholna pića i pribor za jelo čime je vlasnika oštetio za oko 2.300,00 kuna.
Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

KORISTILA SE TUĐOM BANKOVNOM KARTICOM
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je 24-godišnjakinja počinila kaznena djela krađe i računalne prijevare. Jučer, oko 13 sati, u stan 22-godišnjakinje došla je 24-godišnjakinja te joj ukrala novčanik s 4.400,00 kuna, osobnim dokumentima i bankovnom karticom. Potom je kradljivica koristila ukradenu bankovnu karticu na bankomatu i u trgovačkom centru čime je vlasnicu oštetila za oko 4.800,00 kuna.

OŠTETIO HLADNJAK SA SLADOLEDOM
Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je krajem svibnja, u Đakovu, u večernjim satima nepoznati počinitelj nasilno gurnuo i prevrnuo hladnjak sa sladoledom koji je bio postavljen ispred prodajnog objekta. Tom prilikom došlo je do oštećenja hladnjaka i prestanka rada elektromotora hladnjaka što je uzrokovalo odmrzavanje 558 komada sladoleda čime je pravna osoba iz Zagreba oštećena za oko 6.600,00 kuna.

U PROMETNOJ NESREĆI SMRTNO STRADAO 34-GODIŠNJAK
Jučer, oko 22:15 sati, u Mrzoviću, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 34-godišnji vozač osobnog automobila. Do prometne nesreće je došlo na način da je 34-godišnjak upravljao osobnim automobilom u mjestu Mrzović te dolaskom do zavoja u desno zbog neprilagođene brzine kretanja vozilom zahvatio bankinu i vozilom udario u rasvjetni stup.
Nakon udara vozilo se zaustavilo na zemljanoj površini, a vozač je preminuo na mjestu događaja.

JEDAN VOZAČ ZATEČEN POD UTJECAJEM ALKOHOLA
Jučer, oko 23:25 sati, u Osijeku, u nadzoru prometa policijski službenici zatekli su 67-godišnjaka iz Osijeka koji je upravljao osobnim automobilom s koncentracijom od 0,87 promila alkohola u krvi. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 5.000,00 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do šest mjeseci i tri negativna prekršajna boda. U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je sedam prometnih nesreća u kojima je u jednoj prometnoj nesreći jedna osoba smrtno stradala. U šest prometnih nesreća nastala je materijalna šteta. Po tri prometne nesreće su se dogodile na području Osijeka i Đakova, a jedna na području Belog Manastira.

izvor: PU osječko-baranjska, foto: ilustracija PU

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit