U Pribiševcima održan boćarski turnir

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Pribiševcima je jučer održan boćarski turnir koji je organizirala Udruga žena Pribiševci, a natjecalo se 12 ekipa. Treće mjesto osvojila je ekipa A JE To, drugo ekipa VIP, a pobjednik turnira bila je ekipa GUST DRIM koja je nagradu u iznosu 100% uplate od kotizacije donirala za rad Udruge žena Pribiševci. Najšarmantnija ekipa Fantomski udarači, također je osvojila nagradu, a natjecala su se i djeca iz Pribiševaca do 15 godina. Najvrijednije nagrade osvojili su Tena Benović, Kristijan Vuzem i Nika Horvat. Nagrade su uručile predsjednica Udruge žena Ana Šarlija i tajnica Petra Galičić.  Udruga žena Pribiševci zahvalila je na pomoći svima koji su sudjelovali u organizaciji turnira kao i ekipama koje su se natjecale.

Tomislava Justić/Ana Šarlija

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit