U posljednja 24 sata u RH je 14 novooboljelih i dvoje preminulih od koronavirusa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na početku današnje konferencije za novinare Nacionalnog stožera civilne zaštite, šef Stožera, potpredsjednik Vlade RH Davor Božinović  uputio je čestitku djelatnicima Hitne medicinske službe povodom Nacionalnog dana hitne medicinske službe i zahvalu na velikoj požrtvovnosti i dostupnosti u svemu što rade, a pogotovo otkad je nastupila pandemija. Ministar zdravstva Vili Beroš izvijestio je da u protekla 24 sata u Hrvatskoj imamo 14 novooboljelih. Ukupno je u Hrvatskoj registrirano 2076 slučajeva. Testiranih je do sada 36221, a u posljednja 24 sata 1745. Pozitivnih je 5,73 posto. Nažalost, umrle su dvije osobe, u Osijeku i Dubrovniku. U Hrvatskoj je do sada ukupno 69 preminulih. Oporavljenih je ukupno 1348 – izvijestio je ministar Beroš i uputio čestitku i zahvalu “hitnjacima” i istaknuo kako zahvalu upućuje njima, ali i svim medicinskim djelatnicima na njihovoj požrtvovnosti, jer se s aktualnom ugrozom i koronavirusom nije lako nositi.

foto: Ministarstvo zdravstva

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit