U ponedjeljak počinje nastava

U ponedjeljak počinje nova školska godina. U OŠ Dore Pejačević Našice, nastava za B smjenu počinje u 8:00, a za A smjenu u 13:30. Besplatne udžbenike za ovu školsku godinu osiguralo je Ministarstvo znanosti i obrazovanja,  a besplatne radne bilježnice Grad Našice. Učenici će ih preuzeti prvog dana nastave.  Sutra ( petak 6. rujna ) u 18.00 sati održat će se svečani prijem učenika prvih razreda i roditeljski sastanak. Roditelji dolaze s učenicima u školu.   Za sve učenike od ponedjeljka 9. rujna  osiguran je školski obrok u sklopu projekta Osječko-baranjske županije “Školski obrok za sve”.

U Osnovnoj školi kralja Tomislava Našice nastava za B smjenu također počinje u 8:00, a za A smjenu u 13:30. Učenici prvih razreda ove škole trebaju doći u školu sa svojim roditeljima 9. rujna prema odgovarajućim smjenama.
1.a razred je u A smjeni (poslijepodne), a 1.b i 1.c razredi su u B smjeni (prijepodne).
5.a razred je u A smjeni (poslijepodne), a 5.b i 5.c razredi su u B smjeni (prijepodne).
Raspored smjena u matičnoj školi:
A smjena poslijepodne (Šipovac, Brezik, Markovac),
B smjena prijepodne (Zoljan, Londžica, Gradac, Lila, Velimirovac)
Područna škola Markovac: prijepodne 2. i 4. razred, poslijepodne 1. i 3. razred
Područna škola Velimirovac: prijepodne svi razredi
Područna škola Gradac: prijepodne svi razredi
Prvi dan nastave učenici će imati samo 2 sata razrednika tijekom kojih će dobiti sve potrebne obavijesti vezane uz početak nove školske godine.
Prvi dan nastave učenici i roditelji moći će u školi preuzeti besplatne udžbenike i druge obrazovne materijale.

U Osnovnoj školi Ivana Brnjika Slovaka Jelisavac, nastava će u ponedjeljak u matičnoj školi trajati od 7:45 do 9:20, a u područnim školama od 8:00 do 9:35. Svi razredi imat će sat razrednika. Učenicima prvog razreda matične škole nastava će početi u 8:30, a učenicima prvog razreda područnih škola u 8:00 sati.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest