U ponedjeljak počinje nastava u osnovnim školama

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Ravnateljica Osnovne škole kralja Tomislava Našice Vlatka Zahirović izvijestila je kako se od ponedjeljka, 25. svibnja 2020., nastavlja nastava u školi za sve učenike od 1. do 4. razreda u matičnoj i svim područnim školama. Nastava će biti organizirana za učenike A smjene od 8 do 11 sati te za učenike B smjene od 8.30 do 11.30 sati. Učenici putnici trebaju čekati autobuse na svojim stajalištima oko pola sata prije početka nastave. Svaki dan prije dolaska djece u školu, roditelji su im dužni izmjeriti temperaturu te ih u slučaju povišene temperature nikako ne slati u školu. Djeca s problemima respiratornog sustava te djeca sa simptomima bolesti uzrokovane virusom COVID-19 trebaju ostati kod kuće. Takva djeca mogu se u nastavu uključiti naknadno. Škola će osigurati sve uvjete za boravak djece u školi u skladu s uputama dobivenim od Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i preporukama Ministarstva znanosti i obrazovanja. Pri ulasku u školu obavezna je dezinfekcija ruku, a roditelji koji dovode djecu u školu ne smiju ulaziti u školsku zgradu.

Nastava će od ponedjeljka biti organizirana i u Osnovnoj školi Dore Pejačević, u trajanju četiri školska sata, od 8 do 11 sati za jutarnju smjenu i od 13 do 16 sati za poslijepodnevnu smjenu. U školi je organizirana prehrana za učenike u zasebnim učionicama za svaki razredni odjel. Organiziran je i prijevoz za učenike – putnike. Za učenike koji se ne uključe u nastavu u školi, Škola na Trećem održavat će se do početka lipnja kako bi se osiguralo praćenje nastave, a roditelj je dužan navesti iz kojih objektivnih ili subjektivnih razloga  dijete nastavlja pratiti nastavu na daljinu – izvijestila je ravnateljica Jasminka Falamić.

Ako roditelji zbog objektivnih ili subjektivnih razloga i dalje ne žele slati djecu u školu, o tome trebaju obavijestiti svoje razredne učiteljice.

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit