Od ponedjeljka sva djeca mogu u vrtić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Od ponedjeljka, 25. svibnja djeca kreću u vrtić

Sukladno preporukama HZJZ u Uputama za sprječavanje i suzbijanje COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova i razrednu nastavu od 1.- 4. razreda te posebne razredne odjele i rad s djecom s teškoćama koja imaju pomoćnike u nastavi od 20. svibnja 2020. godine, od ponedjeljka, 25. svibnja 2020. godine, omogućuje se uključivanje sve djece u vrtiće i škole.

Roditelji do sutra moraju nazvati vrtić zbog organizacije prihvata djece i rada po skupinama

Kako smo doznali od ravnateljice Dječjeg vrtića “Zvončić” Našice, Snježane Kanđera, od ponedjeljka roditelji mogu dovoditi djecu u vrtić. No, zbog potrebe daljnjeg provođenja mjera prevencije i zaštite zdravlja djece, roditelja i radnika, roditelji koji imaju potrebu dovođenja djeteta u vrtić od 25. svibnja, moraju, zaključno sa sutrašnjim danom, nazvati tajništvo vrtića na broj telefona 613 215 ili se javiti djetetovim odgojiteljicama kako bi u vrtiću mogli organizirati prihvat djece i rad u skupinama sukladno preporukama Nacionalnog stožera, HZJZ i epidemiološke službe.  Ravnateljica Kanđera također moli roditelje koji imaju potrebu dovođenja djeteta u vrtić od 1. lipnja, da na isti način najave potrebu dolaska djeteta. Roditelji se o preporukama mogu informirati i na Internet stranici vrtića.
Program predškole 4. skupine će se i nadalje realizirati putem viber grupe, prema preporuci epidemiološke službe.

Rekakcijsko izvješće

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit