U Podgoraču zaustavljen vozač s 2,55 promila alkohola u krvi

Facebook
Twitter
Pinterest

U RIJECI DRAVI PRONAŠAO KUĆIŠTE PROTUPJEŠAČKE MINE
Jučer u popodnevnim satima 46-godišnjak je, šetajući uz rijeku Dravu, u vodi pronašao kućište protupješačke mine antimagneta 1.
Na mjesto događaja izašao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu koji je na siguran način izuzeo kućište protupješačke mine. Iz policije podsjećaju građane da akcija „Manje oružja, manje tragedija – Izbacimo uljeza“ još traje stoga svi koji još u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, isto mogu bez straha od sankcija prijave policiji. Takva sredstva ne smiju donositi u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja. O namjeri predaje građani trebaju obavijestiti policiju na broj 192 ili osobno u najbližoj policijskoj postaji. Na teren će izići stručni i osposobljeni policijski službenici u civilu, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način.  Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.

U DVIJE PROMETNE NESREĆE OZLIJEĐENO PET OSOBA
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske dogodile su se četiri prometne nesreće. U dvije je jedna osoba teže ozlijeđena, a četiri su zadobile lake tjelesne ozljede. U dvije prometne nesreće nastala je materijalna šteta. Na području Osijeka dogodile su se dvije, a na području Belog Manastira i Đakova po jedna prometna nesreća.

Tijekom 24 sata na području Policijske uprave osječko baranjske u nadzoru prometa policijski službenici evidentirali su 2 vozača osobnog automobila i 2 biciklista koji su upravljali s nedozvoljenom koncentracijom alkohola u krvi .
Najveća koncentracija alkohola utvrđena je danas oko 00,35 sati u Podgoraču kada su policijski službenici zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 34-godišnjak. Evidentirana mu je koncentracija od 2,55 promila alkohola u krvi. Za počinjen prekršaj predviđena mu je novčana kazna u iznosu do 20.000,00 kuna, izricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i šest bodova.

Izvor: OBŽ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit