U Podgoraču otvorenje poludnevnog boravka u okviru projekta “Budimo uključeni: mjesto za nas”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

Centar za nestalu i zlostavljanu djecu, Osnovna škola Hinka Juhna Podgorač, Ministarstvo za demografiju te Centar za socijalnu skrb Našice sudionici su projekta “Budimo uključeni – mjesto za nas”. U sklopu projekta koji će trajati tri godine, danas je u Podgoraču upriličeno simbolično otvorenje poludnevnog boravka. Sve nazočne na početku je pozdravila voditeljica projekta Tena Zalović iz Centra za nestalu i zlostavljanu djecu, koja je zahvalila svima koji su na bilo koji način pomogli u realizaciji ovog projekta koji je sufinanciran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj,mlade i socijalnu politiku, a u okviru Razvoja i širenja mreže socijalnih usluga koje pružaju udruge. Nazočnima se obratila i Romana Nikolić saborska zastupnica i članica Odbora za obitelj, mlade i sport, koja je izrazila zadovoljstvo što je ovakva institucija otvorena u jednom malom mjestu kao što je Podgorač, jer djeca, odnosno krajnji korisnici, to apsolutno zaslužuju. Nazočne su pozdravili i pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Osječko Baranjske županije Ivana Stanić, načelnik Općine Podgorač Goran Đanić, ravnateljica Centra za socijalnu skrb Našice Mirjana Rajković te ravnateljica OŠ Hinka Juhna u Podgoraču Zdenka Vukomanović.

Tekst i foto: Danko Justić

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit