Protuzakonit lov, zapalila se 2 traktora, provala…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirana su tri kaznena djela od kojih policija izdvaja kazneno djelo teška krađa i kazneno djelo protuzakonit lov i ribolov. U noći, 27. rujna, u Osijeku, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt iz kojega je ukrao novac. Pravnoj osobi iz Osijek nastala je materijalna šteta od više tisuća kuna.
Jučer su, između mjesta Pisak i Vučevci, policijski službenici u protuzakonitom lovu na prepelice zatekli 55-godišnjeg i 46-godišnjeg hrvatskog državljanina. Policijski službenici su pronašli i oduzeli ustreljene prepelice, elektro vabilice za prepelice i oružje.  Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su isti počinili kazneno djelo protuzakonit lov i ribolov.

Jučer, oko 8,10 sati u Đakovu se na farmi, tijekom obavljanja poljoprivrednih radova zapalio traktor, vlasništvo 49-godišnjaka iz Đakova. Očevidom je utvrđeno da je do zapaljenja došlo uslijed pregrijavanja i zapaljenja zamašćenih dijelova. Požar su ugasili vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Đakovo, a u požaru nije bilo ozlijeđenih osoba. Vlasniku je nastala materijalna šteta oko 100.000 kuna. Tijekom istog dana, oko 14 sati, u Kozarcu, u dvorištu obiteljske kuće, zapalio se parkirani traktor vlasništvo 67-godišnjaka iz Kozarca. Očevidom je utvrđeno da je do zapaljenja došlo zbog dotrajalosti elektroinstalacija.  Požar su ugasili vatrogasci Javne profesionalne vatrogasne postrojbe grada Belog Manastira i dobrovoljnog vatrogasnog društva Čeminac, a u požaru nije bilo ozlijeđenih osoba. Vlasniku je nastala materijalna šteta oko 10.000 kuna.

 

izvor: PU osječko-baranjska, foto: arhiva

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit