U petak prepoznavanje, a u subotu javna dražba

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na temelju članka 796. Uredbe o unutarnjem ustrojstvu Ministarstva unutarnjih poslova, potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović donio je odluku kojom ovlašćuje načelnika Policijske uprave osječko-baranjske Ladislava Becea da donese Odluku o prodaji pronađenih i napuštenih stvari i putem Povjerenstava za određivanje cijene nađenih i napuštenih stvari provede prodaju. Prodaja napuštenih i pronađenih stvari, obavit će se putem javne dražbe. Prodajom će biti obuhvaćeni bicikli, mobiteli, pronađene torbice i slično. U petak 29. studenog, od 11 do 13 sati, u dvorištu Policijske uprave osječko – baranjske (Trg Lavoslava Ružičke 1, Osijek) organizirat će se prepoznavanje napuštenih i pronađenih stvari s područja I. policijske postaje Osijek, II. policijske postaje Osijek, Policijske postaje Čepin, Policijske postaje Donji Miholjac i Postaje granične policije Dalj. Prepoznavanje napuštenih i pronađenih stvari održat će se u isto vrijeme u petak i u Policijskim postajama Đakovo, Našice, Belišće i  Donji Miholjac, dok će se u Policijskoj postaji Beli Manastir prepoznavanje održati 29. studenog od 9 do 12 sati. Za sve stvari koje ne budu prepoznate i vraćene vlasnicima, organizirat će se prodaja putem javne dražbe koja će se održati u subotu 30. studenog, od 10 do 12 sati, u dvorištu Policijske uprave osječko – baranjske (Trg Lavoslava Ružičke 1, Osijek), kao i u navedenim policijskim postajama u Đakovu, Našicama, Belišću, Donjem Miholjcu i Belom Manastiru.

izvor: PU

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit